Cabernet sauvignon

Termesztési értéke: október elején érik, erős növekedésű, közepesen termő, talaj és fekvés iránt közepesen igényes, fagytűrése közepes, rothadásra nem hajlamos, zöldmunka igénye nagy, bora illatos, finom ízű, jellegzetes zamatú, testes, minőségi vörösbort adó.

 

Fürtje: ágas, vagy vállas, tömött, kicsi, átlagtömege: 90g.

 

Bogyója: gömbölyű, kicsi, hamvas, kék, pontozott, húsa puha, leveses, vastag héjú, fanyar ízű.

A honlapon található képek, információk az Abaszőlő Oltványtermesztő és Értékesítő Szövetkezet tulajdonát képezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyökeres szőlőoltvány nagy fajtaválasztékban Abasárról! Kiváló szaporító anyagok, fertőzésmentes szőlőoltványok, fajtatisztaság!
Copyright © 2009 abaszolo.hu - Minden jog fenntartva