Köszöntjük honlapunkon!

Társaságunk, az ABASZŐLŐ Oltványtermesztő és Értékesítő Szövetkezet - rövidített nevén ABASZŐLŐ Szövetkezet - 2000. decemberében alakult szövetkezetté. Székhelyünk a Mátraalján, Abasáron van.

Fő tevékenységünk: szőlőoltvány előállítás és értékesítés

Fő tevékenységünk a szőlőoltvány előállítás - az alapanyagok megtermelésével és a kész oltványok téli tárolásával, ültetésre való előkészítésével együtt.

Abaszőlő oltványtermesztő és értékesítő szövetkezet - Gyökeres szőlőoltvány értékesítés

Szövetkezetünk jelenleg 7 fővel működik, akik egyéni mezőgazdasági vállalkozók. Szövetkezetünk kistételben, akár postai úton is értékesíti a több, mint 100 fajtából rendelkezésre álló gyökeres szőlőoltványokat. Igény szerint készítünk gyökércsomagolt és konténeres szőlőoltványokat is.

Szakmai és üzleti filozófiánk

Szakmai és üzleti filozófiánk: kiváló szaporító alapanyag beszerzése, az oltványiskola megfelelő előkészítése, fertőzésmentes oltványok termesztése, fajtatisztaság biztosítása, a telepítő szőlősgazdák részére jó minőségű oltványok átadása, velük hosszú távú bizalmon alapuló kapcsolat kiépítése.

Minőségi garancia, fajtatisztaság

A fajtatisztaságra és a kiváló minőségre garancia vezetőségünk szakmai irányítása mellett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Központ Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság Szőlő- Gyümölcs Szaporítóanyag Felügyeleti Osztály - 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24. - és a Heves Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság - 3300 Eger, Szövetkezet u. 6. - rendszeres ellenőrzése szőlőiskolánkban, illetve a mindenkori osztályozás ellenőrzése és jegyzőkönyvezése.

Veres Csabáné
ügyvezető elnök

 

Gyökeres szőlőoltvány nagy fajtaválasztékban Abasárról! Kiváló szaporító anyagok, fertőzésmentes szőlőoltványok, fajtatisztaság!
Copyright © 2009 abaszolo.hu - Minden jog fenntartva