Sauvignon blanc

Termesztési értéke: szeptember közepén érik, erős növekedésű, közepesen termő, fekvés iránt igényes, talajban nem válogat, mérsékelten fagy- és szárazságtűrő, rothadásra közepesen érzékeny, kifejezetten zöldmunka igényes, különleges illatú, zamatú, tüzes, testes, minőségi fehér bort adó fajta.

 

Fürtje: vállas, tömött, kicsi, átlagtömege 100g.

 

Bogyója: gömbölyded, kicsi, zöldes- sárga, pontozott, hamvas, húsa puha, leveses, közömbös ízű.

A honlapon található képek, információk az Abaszőlő Oltványtermesztő és Értékesítő Szövetkezet tulajdonát képezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyökeres szőlőoltvány nagy fajtaválasztékban Abasárról! Kiváló szaporító anyagok, fertőzésmentes szőlőoltványok, fajtatisztaság!
Copyright © 2009 abaszolo.hu - Minden jog fenntartva