Vásárlási tájékoztató és szállítási feltételek

Vásárlás: Személyes vásárlásra van lehetőség, melyet a telephelyünkön tud megtenni, (3261. Abasár, Fő út 179) Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 7.00-16.00-ig Ebédidő: 12.00-13.00-ig. Szombaton 7.00-12.00-ig, Vasárnap Zárva! Csak készpénzes fizetési módra van lehetőség! Postai megrendelés esetén, írásos megrendelőt kell leadni a honlapunkon is megtalálható fax, postai levél vagy e-mail elérhetőségünkön! Az írásos megrendelésről visszaigazolást kap, valamint egy rövid tájékoztatást a szállítást illetően!

Árak: az árak az előírás szerinti 27% Áfát tartalmazzák. Lerakatunkban történő vásárlás esetén az árak nem vonatkoznak a postai úton történő megrendelés árlistájára. A honlapunkon közölt árak fajtánként 10 db alatti rendelés esetén a magasabb árra vonatkoznak.

Fizetés: A megrendelt növényeket futárszolgálattal szállítjuk, melyet utánvétellel kell fizetni. A csomagolási költség 508Ft/db a szállítási költség pedig értékhatár szerint értendő, melyet a honlapunkon megtalál. Szállítás ültetési időben. A rendeléseket lehetőség szerint egy csomagban teljesítjük. Egy csomagban kb. 250 - 300 db közötti mennyiséget tudunk elhelyezni, nagyobb megrendelés esetén előfordulhat, hogy megrendelését 2 vagy több csomagban tudjuk szállítani, ebben az esetben a szállítási költség is annyiszor 508 Ft ahány csomag van!

Szállítás: A növényeket megfelelő ültetési időben szállítjuk. Ez növénycsoportok szerint a következő: szabad gyökerű szőlőoltványok valamint gyökérnemes szőlődugványok esetén tavaszi szezonban, március, április, május, őszi értékesítés során pedig november, december eleje. Konténeres szőlőoltványok esetében augusztus, szeptember, október. A növények a készlet erejéig szállíthatóak!

Vásárlás kockázat nélkül: Teljes vagy részleges csere esetén kérjük keresse fel irodánk elérhetőségeit, telefon/fax vagy e-mailben melyet a honlapunkon megtalál, jelezze felmerülő problémáját, mellékelve a számlát, a szállítólevelet, valamint fényképet a ki nem hajtott vesszőkről! Személyes csere esetén nyugodtan válogathat. Amennyiben postai úton juttatja el hozzánk a ki nem hajtott vesszőket a visszaküldés költsége a vevőt terheli!

Megbízható minőség: Azt, hogy Ön az árfekvéssel arányos, legjobb minőségű árut kapja, folyamatos, szigorú ellenőrzéssel biztosítjuk. A fajtaazonosságot és a növény életképességét (vesszőt megvágva zöld színű, gyökerét megvágva sárgás-fehér színű) szavatoljuk. Mivel a növények későbbi fejlődése elsősorban az ültetés és az ápolás szakszerűségétől függ, a növényekre az árvételtől számított 8 napon túl cseregaranciát nem vállalunk. Minden reklamációt írásban kérünk. A számlát, vagy másolatát a szállítólevelet és a reklamált növényt az eredeti címkével kérjük visszaküldeni. Jogos reklamáció esetén  az árut ingyenesen kicseréljük és a szállítási költséget átvállaljuk. Az időjárás által okozott károkra (fagy, szárazság) valamint a nem megfelelő illetve szakszerű ültetés miatt garanciát nem vállalunk. Irodánk nyitvatartási időben mindig rendelkezésre áll! Amennyiben probléma merülne fel a megrendelt vagy személyesen megvásárolt áruval kapcsolatban, a kötelező írásbeli panaszbejelentés miatt felhívhat bennünket nyitvatartási időben!

Adatvédelem: Nagyra becsüljük bizalmát, éppen ezért a tőlünk telhető legnagyobb gondossággal és a biztonsági előírások betartásával igyekszünk személyes adatait az illetéktelen hozzáférésektől megvédeni. Az Ön megrendelését, személyes és fizetésre vonatkozó adatait műszaki, biztonsági rendszerek és azt kiegészítő jogosultsági eljárások védik, mindez az adatok szerverünkre vitelére, mind pedig tárolására érvényes.

 

Gyökeres szőlőoltvány nagy fajtaválasztékban Abasárról! Kiváló szaporító anyagok, fertőzésmentes szőlőoltványok, fajtatisztaság!
Copyright © 2009 abaszolo.hu - Minden jog fenntartva